0 product(en) in winkelwagen


Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel!

 

Thorens platenspeler
Music on Vinyl edition

Nu in onze winkel €249,99

  

 

ARTIEST VAN DE MAAND

ARVO PART

Meer info

instores

LIVE in onze winkel!!!

PETER BEEKER (Ongenode Gaste)
brengt akoestisch een paar nummers van het nieuwe album "MIJN CARBOON".

zaterdag 21 nov.
14.00 uur

MOKE
zaterdag 28 nov. 13.00 uur

J.W. ROY
zaterdag 12 dec. 13.00 uur

Meer info

album van de week


The Chills
Silver Bullets

Martin Phillips is de enige constante factor in de Nieuw Zeelandse band The Chills, een groep die in de jaren tachtig en begin negentig furore maakte met een aantal opmerkelijk goede popalbums. Na 19 jaar (de e.p Stand By uitgezonderd) pakt hij de draad weer op met een plaat die in het verlengde ligt van het zeer gewaardeerde Soft Bomb uit 1992. De pure pop van The Chills is onaangetast gebleven. Melodieuze powerpop-riffs en harmonieuze composities zijn nog altijd het handelsmerk van Phillips in sterke songs.

Live in onze winkel
MOKE
Zaterdag 28 nov. 13.00 uurTer promotie van het nieuwe album
"The time has come".

info

nieuw binnen

verwacht

aanbiedingen

acties


Daptone is een groot geheel van muzikanten, zangers en zangeressen. Wat al die mensen gemeen hebben is een liefde voor klassieke soul en funk en een behoefte om zich live in het zweet te werken.

De belangrijkste releases zijn nu voor € 7,99.


Beatles 1
Na de miljoenenverkoop van het album 1 waarop alle nummer 1 hits verzameld zijn, ontstond al snel het plan de songs te laten vergezellen van een bijbehorende clip. Deze zijn nu allemaal verzameld en flink opgepoetst op deze nieuwe uitgave die in vele formaten leverbaar is. We zien in optimale beeld en geluidskwaliteit - Giles Martin maakte een remaster van alle nummers - een schat aan materiaal voorbij komen die zelfs de grootste Beatleskenner zal verrassen.

Meer info

Bob Dylan
The Bootleg series No. 12

Deel 12 richt zich op de legendarische studiosessies van de albums 'Bringing It All Back Home', 'Highway 61 Revisited' en 'Blonde on Blonde' waarmee Dylan zich definitief op de kaart zette als songwriter en artiest.
Meer info