0 product(en) in winkelwagen


Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel!

instores

TIGRE BLANCO

zaterdag 27 sept. 13.00 uur

The band verzorgt een store optreden ter gelegenheid van het verschijnen van hun nieuwe cd
"Light op the fire". 

meer info

album van de week


Hiss Golden Messenger
Lateness of dancers

Mooie luchtige blanke country-soul songs met pedal steel- en slide gitaren. Muzikaal is het genieten voor degene die ook graag naar Bob Dylan en The Band luisteren, tekstueel doet M.C. Taylor denken aan Bruce Springsteen ten tijde van The River, veel working class verhalen met niet altijd een goede afloop.

Sounds Popquiz verhuist naar poppodium Grenswerk

Sounds-Grenswerk Popquiz. Zondag 16 november wordt er weer gestreden om eeuwige roem en mooie prijzen. Inschrijven kan vanaf nu!

meer info

nieuw binnen

verwacht

aanbiedingen

acties


Het grote verschil met de stereomasters is dat de band zelf aanwezig was bij de mix van de mono masters. De geoefende luisteraar zal dan ook belangrijke verschillen kunnen horen met de bekende stereomasters. De albums verschijnen ook samen in een boxset en daar zit een prachtig boek bij van Beatles connaisseur Kevin Howlett. Veel onbekend foto en archiefmateriaal maken dit boekwerk af. 


BLUE NOTE RECORDS 75TH ANNIVERSARY VINYL RELEASES

Iedere maand volgt er weer een nieuwe worp.
Houd deze pagina dus in de gaten.

meer info

Met twee goed, maar zeker niet laaiend enthousiast ontvangen platen achter de naam trad Queen in maart 1974 op in het Londense Rainbow. Het zou een van hun beste concerten ooit worden. Snoeihard maar vlijmscherp, melodisch maar met loodzware riffs, bombastisch maar met humor, virtuoos maar to the point.