0 product(en) in winkelwagen

album van de week


Madisen Ward and The Mama Bear
Skeleton Crew

Het debuutalbum staat vol met uitstekende songs vol prachtige verhalen en met wortels in de soul, gospel en vooral de folk en blues. Madisen Ward And The Mama Bear maken muziek met gevoel voor traditie en zonder opsmuk. De songs van moeder en zoon komen recht uit het hart en dat voel je. Het levert een plaat op die net zo makkelijk 50 jaar geleden gemaakt had kunnen worden, maar die ook in het heden van de eerste tot de laatste noot urgent klinkt. Madisen Ward trekt hierbij de meeste aandacht met zijn bijzonder krachtige en soulvolle vocalen. 

Live in onze winkel


MY BLUE VAN
zaterdag 29 augustus 15.00 uur

Bluesrock die je bij de lurven grijpt, gemaakt door muzikanten die elkaar haarfijn aanvoelen. “Dit drietal weet precies hoe soulvolle bluesrock moet klinken”. (3voor12/Utrecht)

Meer info

nieuw binnen

verwacht

aanbiedingen

acties


Muddy Waters 100 - tribute-
Naar eigen zeggen werd hij in 1915 geboren en dus zou Muddy Waters in 2015 honderd zijn geworden. Alle reden voor een feestje, want zonder Muddy zou de hedendaagse popmuziek er totaal anders uit hebben gezien.

Meer info

Elke maand zetten we een artiest in de schijnwerpers.
Voor de maand augustus hebben we gekozen voor THE MOODY BLUES naar aanleiding van hun recente goede concert in de Heineken Music Hall.
Alle hoezen zijn even prachtig en..........in de aanbieding!

Meer info

Thorens platenspeler
Music on Vinyl edition

Nu in onze winkel €249,99
33 & 45 toeren
Vol automatisch
Geen voorversterking (dus je hebt geen Phono ingang nodig op je versterker)
Snaar aangedreven
Diamanten naald (Thorens TAS 257)
Hele goede prijs/ kwailteit verhouding