0 product(en) in winkelwagen

album van de week

John Metcalfe
The appearance of colour

Dit album van de Britse alleskunner John Metcalfe mag je met recht een meesterwerk noemen. Het is een album vol briljante composities die zowel superrijk aan sfeer als origineel qua muzikale ideeën is en steeds weer weet te verrassen en ontroeren. Met zijn opvallende violaspel en stijlvolle arrangementen gaf hij Durutti Column, de vermaarde band van Vini Reilly, een prachtige glans.ACE special
Zoals elke maand weer prachtige nieuwe releases op ACE en KENT.

klik hier voor het overzicht

nieuw binnen

verwacht

aanbiedingen

acties


Miles Davis at Newport
1955-1975

Het optreden dat Miles Davis in 1955 gaf op het Newport Jazz Festival was een breekpunt in zijn carrière. Davis speelde in een all star band rondom Thelonius Monk en werd ter plekke ontdekt door Columbia Records die hem een lang contract aanbood. Dit concert is een van de acht shows die op deze box verzameld zijn. De twintig jaar die volgen laten de ontwikkeling van Davis horen en met meer dan vier uur niet eerder uitgebracht materiaal is dit ook nog eens essentieel voor de doorgewinterde fan.


Elke maand zetten we een artiest/band in de schijnwerpers.
Voor de maand juli hebben we gekozen voor NINA SIMONE naar aanleiding van een nieuwe indrukwekkende docu over deze zeer bijzondere artiest.
Wij maakten een keuze uit het mooiste van haar omvangrijke oeuvre.

Meer info

The Who

Weer volop in de belangstelling vanwege hun recente liveoptredens ( hun allerlaatste?) wat waren ze goed en wat is hun fantastische catalogus mooi geprijsd!

Meer info