0 product(en) in winkelwagen


Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel!

 

Thorens platenspeler
Music on Vinyl edition

Nu in onze winkel €249,99

  

 

ARTIEST VAN DE MAAND

AMY WINEHOUSE

Meer info

instores

zaterdag 17 oktober
LIVE in onze winkel!!!

14.30 uur
ANNA COOGAN

Meer info

album van de week


Hazmat Modine
Extra-deluxe-supreme

Hazmat Modine is een New Yorkse superband rond mondharmonicaspeler en zanger Wade Schuman, die met zijn gruizige stem en de ijzersterke composities de belangrijkste factor in het succes van de band is. De band is bovendien het puikje van de New Yorkse scene, waardoor een stampende en dampende mix kon ontstaan van kroegenblues, reggae, klezmer, jazz, country en gyspsy. Voeg daarbij de humor van Schuman en zijn vriendenclub en je hebt een onweerstaanbare formule.

MINSEKINDER

Live zondagmiddag 4 oktober voor onze winkel in het late herfstzonnetje!
Vanaf 15.00 uur.

 nieuw binnen

verwacht

aanbiedingen

acties


Tijdens zijn eerste Five Years (1969-1973) schreef hij hits als 'Space Oddity', 'The Man Who Sold The World', 'Changes' en 'Life On Mars'. De box set bestaat uit tien albums verdeeld op twaalf CD’s en bevat al het materiaal dat Bowie officieel uitbracht tussen 1969 en 1973. Alle albums zijn opnieuw gemasterd en bevatten tracks die niet eerder zijn verschenen op CD.
Het is de eerste keer dat er geremasterde lp's van Bowie verschijnen.


12 cd box  
12 lp box


Beatles 1
Na de miljoenenverkoop van het album 1 waarop alle nummer 1 hits verzameld zijn, ontstond al snel het plan de songs te laten vergezellen van een bijbehorende clip. Deze zijn nu allemaal verzameld en flink opgepoetst op deze nieuwe uitgave die in vele formaten leverbaar is. We zien in optimale beeld en geluidskwaliteit - Giles Martin maakte een remaster van alle nummers - een schat aan materiaal voorbij komen die zelfs de grootste Beatleskenner zal verrassen.

Meer info

Queen
Studio Collection

Een lijvige box met 18 Studio Albums op gekleurd 180 grams vinyl.
Met full-colour boek.
Het productie team van Queen heeft er vijf jaar over gedaan om deze box uit te brengen met de intentie een zo optimaal mogelijke geluidskwaliteit te bereiken.
Bovendien zijn bijna alle albums opnieuw uitgegeven op vinyl.
Meer info