0 product(en) in winkelwagen

specificaties

ADAMS, ARNO - UT IS WIE UT IS

Adams, Arno

Ut Is Wie Ut Is

EAN-code8720589667167
Type drager2-LP
Release datum23 april 2022
HerkomstNederland
Artikelcode4365621
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 34,99

omschrijving


Op Record Store Day verschijnt Ut is wie ut is, een luxe dubbelvinyl-uitgave met daarop de mooiste liedjes uit het oeuvre van de Belfeldse zanger Arno Adams. Het album wordt uitgebracht door Sounds Recordshop uit Venlo. Record Store Day vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 april. Daags erna wordt het album gepresenteerd in café Take Five. Arno zal daar zelf ook optreden.

Het album bestaat uit twee vinylplaten met daarop 24 liedjes die het gehele oeuvre van Adams bestrijken: van Arno’s versie van de Boermans-klassieker De Twië Einzame uit 1999 die zijn dialectcarrière in gang zette, tot De Sjraevelaer van het laatste album uit 2017. En alles ertussen in, met songs zoals Kus mich dan, Splinters in plaats van vlinders, Sjaakmat en Dans met mich, maar ook een aantal minder bekende parels.

Het is voor het eerst dat werk van Arno Adams uitkomt op vinyl. De dubbelaar verschijnt in een luxe gatefoldhoes met prachtige, nieuwe portretten gemaakt door Peter de Ronde. Sef Derkx schreef de liner notes bij het album. Studio Denk tekende voor het ontwerp. De eerste 250 kopers van het album krijgen ook nog eens een gratis 7”-single erbij met daarop twee kerstliedjes.

De plaat wordt uitgebracht door Sounds Record store, dat daarmee voor het eerst zelf een album uitbrengt, op het nieuwe label SOUNDS GREAT:
“Arno heeft zoveel mooie liedjes, die horen in een hernieuwd vinyltijdperk ook op vinyl dus. We vinden dat zo bijzonder dat we het zelf wilden uitbrengen. En deze dubbel lp doet echt recht aan zijn oeuvre. Arno is zo autonoom, uniek, altijd dicht bij z’n roots en godzijdank: geen vrolijke noot te bekennen. De beste dialect singer/songwriter in Nederland!”

Op zondag 24 april presenteert Arno het album in café Take Five. Hij treedt daar ook live op, en wordt afwisselend begeleidt door de drie gitaristen met wie hij zijn hele carrière heeft gespeeld: Ton Clout, BJ Baartmans en Bart Oostindie. Verder doen ook Mike Roelofs en Jo Didderen mee.

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Adams, Arno 

cd's

9 CD's gevonden.

Adams, Arno - D r Is Gen Verschil€ 9,99
Adams, Arno - De Leon's Farm Sessies€ 14,99
Adams, Arno - Ich Weit Desse D R Bus€ 9,99
Adams, Arno - Ich Weit Desse D'r Bus€ 16,99
Adams, Arno - Kerstleed€ 4,99
Adams, Arno - Kus Mich Dan€ 4,99
Adams, Arno - Maondaagmorgezon€ 9,99
Adams, Arno - Mooderzeel Allein€ 16,99
Adams, Arno - Vogel€ 14,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

1 LP's gevonden.

Adams, Arno - Ut Is Wie Ut Is€ 34,99

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

In verband met de Venloop in de binnenstad van Venlo zijn we aanstaande zondag 15 mei gesloten.

Aufgrund des Venloop im Stadtzentrum von Venlo haben wir am kommenden Sonntag, den 15. Mai, geschlossen.


Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores