0 product(en) in winkelwagen

specificaties

HOEK, MAURICE VAN - CHANGING LANES

Hoek, Maurice Van

Changing Lanes

EAN-code8719324129794
Type drager1-CD
Release datum26 mei 2023
HerkomstNederland
Artikelcode4547300
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 18,99

omschrijving


 

Al vanaf zijn eerste releases en optredens werd Maurice van Hoek een veelbelovende toekomst in de Americana-scene toegeschreven.

De uit Rotterdam afkomstige singer-songwriter debuteerde in 2016 met album ‘Live Forevermore’ gevolgd door de langspeler ‘Traveling Man’ uit 2018. Met zijn derde full length ‘Changing Lanes’ en de eerste release sinds de EP ‘Church Sessions’ uit 2019 komt de begin dertiger nu met een vervolg waarop hij de eerdere loftuitingen weer meer dan waarmaakt en zich bovendien als mens, songwriter en muzikant blijkt te hebben ontwikkeld.

De afgelopen jaren heeft Van Hoek veel samengewerkt met andere artiesten en veel collegamuzikanten hebben gebruik gemaakt van zijn kwaliteiten als songwriter en begeleider. Zo was hij lange tijd de muzikale rechterhand van Douwe Bob en is hij zowel producer, co-songwriter alsbandlid van het Harlingse talent Boaz, die eind 2022 debuteerde met het album ‘Keep It Simple’.

Ondertussen startte hij ook een bluegrassband The Switchbacks waarmee hij zijn gitaarspel verder heeft kunnen verfijnen. De opgedane ervaringen en vaardigheden hebben Van Hoek tot een nog veelzijdigere artiest gemaakt, wat is terug te horen op ‘Changing Lanes’, met ijzersterke vocalen en gitaarpartijen in een brede rootssound met een poptwist. Van kleine melancholische liedjes en seventies Westcoast pianoballads tot slepende bluesy songs en mid-tempo rockers met een sterke drive.

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Hoek, Maurice Van 

cd's

1 CD's gevonden.

Hoek, Maurice Van - Changing Lanes€ 18,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

1 LP's gevonden.

Hoek, Maurice Van - Changing Lanes€ 29,99

Sounds is beide Pinsterdagen open van 12-00 tot 17.00 uur

Sounds ist an beiden Pfingsttagen von 12:00 bis 17:00 Uhr geöffnet

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores