0 product(en) in winkelwagen

Album van de week

Benedict
You can tell that I should

Benedict is het pseudoniem van Martijn Smits.
Onder de naam Benedict maakt hij muziek die gegarandeerd goed gevonden zal worden door mensen die van bands als The National, The Slow Show, Other Lives en War on Drugs houden.

Op het label Kroese Records van onze concullega's uit Arnhem/Nijmegen.

Run The Jewels - RTJ4
cd      2-lp (rose vinyl)
4-lp deluxe boxset         
 Dit album is, meer dan de albums hiervoor, een reflectie van de tijd waar we in leven. Het activisme is slechts aankleding, versierd met woordkunst en lawaai. Kortom, snoeiharde drums en nog hardere teksten.

Nieuwe releases


Special release

 

Richard & Linda Thompson - Hard luck stories (1972-1982)

Bij Fairport Convention had Richard Thompson de folkrock zo ongeveer uitgevonden, en in hun tien jaar samen waren hij en zijn vrouw Linda min of meer het koningskoppel van het genre.


Nieuw op vinyl

Special release

    

Nick Cave - Idiot prayer

Het album werd opgenomen in juni 2020 toen het Verenigd Koninkrijk langzaam uit de lockdown ontwaakte en was bedoeld als een reactie op de isolatie van de voorgaande maanden. De opnames waren oorspronkelijk enkel bedoeld als online evenement, maar zullen nu ook in bioscopen vertoond worden in een uitgebreide versie met vier extra nummers. Vanaf 20 november op 2-lp en 2-cd verkrijgbaar.Verwacht

Special release

 

The Rolling Stones - Ghost head soup
2-cd deluxe     3-cd+bluray boxset  
4-lp deluxe boxset    2-lp      lp      cd   
Feit blijft dat ze met Angie een hele dikke vette hit scoorden. Tegelijkertijd is Angie eveneens het nummer dat als een schaduw over de plaat hangt......

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores