0 product(en) in winkelwagen

specificaties

HOT CHIP - LATE NIGHT TALES

Hot Chip

Late Night Tales

EAN-code5060391093055
Type dragerLP (aantal 2)
Release datum2 oktober 2020
HerkomstEU
Artikelcode4177446
Levertijd3-5 werkdagen
€ 25,99

omschrijving


Hot Chip kennen we vooral als een Britse uptempo elektropopband, dat rijkelijk uit de vaatjes house en disco tapt. Doorgaans geen relaxmuziek dus. Het mag dan ook als een verrassing heten dat de Londenaren een mix van covers, origineel of nieuw werk ineen mochten steken voor het label Late Night Tales. Daarmee voegt Hot Chip zich bij een goed gezelschap; artiesten als Air, Jon Hopkins, Bonobo, Floating Points en Agnes Obel kwamen eerder op de proppen met een compilatie voor de late uren (sinds 2001). Bij de samenstelling overigens ontstond nog een leuke discussie binnen de band. Want wat is late night-muziek eigenlijk? Is het voor de een de muziek die je na een avondje stappen opzet, voor de ander is het een selectie om naar te luisteren voor het slapengaan. Of is het gewoon muziek die doet denken aan de nacht, aan ‘donkere’ stemmingen. Hoe dan ook, in casu betekent het negentien nummers van onder andere Fever Ray, Nils Frahm en Kaitlyn Aurelia Smith. Plus drie nieuwe Hot Chip-nummers en een heerlijke cover van Candy Says van The Velvet Underground.
Recensent mania: Cees Visser

tracklisting

Geen tracks gevonden..

Dit boxje bevat Amy’s studio albums Frank en Back To Black, het postuum uitgebracht album Lioness en het niet eerder op CD verschenen Live In London (2007). De 5e cd bevat nummers die alleen als extra tracks op singles of digitale releases hebben gestaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores