0 product(en) in winkelwagen

2e ​HANDS INKOOP

Meer info


SINGLES ONLY CLUB

Poppodium Grenswerk en Sounds starten vinylclub.....
​Vier keer per jaar een exclusieve 7”-single.

Meer info

 

ARTIEST VAN DE MAAND

ALISON KRAUSS

Meer info

 

 


Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel!

instoresRALPH de JONGH
zaterdag ​8 april 13.00 uur

Meer info en YouTube

Instores

live bij Sounds

deze optredens zijn altijd gratis te bezoeken

Handed
​Donderdag ​​23 maart ​19.00 uur
cd presentatie Above the storm, behind the flood

Kom naar de cd presentatie in onze winkel, koop het album en maak kans op 2 kaartjes voor het optreden van HANDED 7 april in De Nieuwe Nor in Heerlen.

 

“We don't need anything else but this.” Stef Classens verwoordt het gevoel van luisteraars naar de single Repeat To Fade perfect. Wat heb je nog meer nodig als je de band HANDED zo bezig hoort op hun eerste track die op vrijdag 25 november verscheen? Het is het voorproefje van het langverwachte debuut van HANDED.

 De liedjes lagen er al een tijdje. Door verandering van management, en de wens van Stef Classens om met een band verder te gaan, duurde het lang voordat de plaat klaar was om uitgebracht te worden. De frontman van HANDED is blij dat het nu eindelijk naar buiten mag. Zeker na zijn optreden in Club Ziggo, als afsluiter na het concert van Passenger, waar het nieuwe materiaal veel bijval kreeg van het publiek, heeft hij volop zin om weer te gaan spelen. “Na het winnen van De Beste Singer Songwriter van Nederland heb ik tien shows gedaan met een band op de achtergrond. Dat beviel me zo goed dat ik nu met ze de studio ben ingegaan”, vertelt Classens. “Producer Wouter Budé en gitarist Bram Doreleijers hebben veel gedaan voor het nieuwe album. Dat gaf mijn nummers een donkerder randje.”

RALPH de JONGH
Zaterdag 8 april
om 13.00 uurOoit werd hij ontdekt door bluesridder Harry Muskee en intussen hoort hij bij de grote. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Ralph de Jongh. Met twee Dutch Blues Awards en achttien albums op zak, kan je niet meer om deze geweldenaar heen. “Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.” – Het Parool.