0 product(en) in winkelwagen

Live in de winkel

live bij Sounds

deze optredens zijn altijd gratis te bezoeken

WAERS
zaterdag 15 september 15.30 uur

De nieuwe Venlose dialectformatie Waers heeft de eerste single uitgebracht. 'Stein' luidt de titel.

Ervaring in dialectgenre
Drie van de vijf bandleden spelen ook in vastelaovesband Appelemoos: gitarist Pim Uiting, bassist Rowena Roeffen en zanger Jules Fransman. Die laatste was daarnaast samen met Gijs Engels twee keer succesvol op de Jocus Leedjesaovend. 

Drummer Marcel Tabbers is bekend van onder meer Hampelemanne (dialecthiphop) en speelde met Ben Verdellen tijdens een akoestische tour. Tweede gitarist is Jeroen Maas, die met iedereen van Waers behalve Fransman ook samenspeelde in Julia, de band met frontman Bert van den Bergh. Dialectervaring genoeg dus.

JUDY BLANK
zaterdag ​29 september 13.00 uur

 

Folk / americana

Judy Blank is terug met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai proberen te vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States. Haar ervaringen deelt ze met ons op haar nieuwe album Morning Sun die uitkomt op Munich Records.

Wilde plannen en grote dromen leidden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Daar speelde ze in donkere kroegen en koffiebarretjes in Louisiana, waar ze al gauw talk of the day werd. Binnen een mum van tijd werd ze gevraagd te spelen op het lokale radiostation en stroomden de aanvragen voor nieuwe optredens binnen. Niet veel later vertrok ze naar Nashville, Tennessee, waar ze alle open mics van Music City binnen een week van haar bucketlist kon schrappen. Ze schreef liedjes met Grammy-winnende songwriters, struinde urenlang over Music Row en brak harten in het wereldberoemde Bluebird Café. Ze ontmoette, beleefde, nam de tijd om te groeien; en dat is te horen. Met haar nieuwe liedjes deelt ze hersenspinsels op een houten veranda in East Nashville, laat ze je proeven van met suiker bestoven beignets in New Orleans en bezingt ze dagelijkse strubbelingen met een stem waar je kippenvel van krijgt.

Geïnspireerd door alle pure country en americana die ze had gehoord keerde ze terug naar Europa, waar ze speelde in voorprogramma’s van Beth Hart, Daniel Docherty, The Wood Brothers, Langhorne Slim en Macy Gray, en door Engeland toerde met bluesgitarist Matt Phillips.

Judy Blank nam haar tweede album op in de Southern Ground studios in Nashville. Daar werkte ze samenwerkte met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert en The Wood Brothers).

Met deze plaat op zak mag Judy niet meer weg te denken zijn uit het Nederlandse muzieklandschap en wordt het tijd om  internationaal door te breken!

B.J. BAARTMANS
zaterdag ​​6 oktober 15.00 uur   -   cd-presentaie nieuwe album "Verzamelaar"

Dit najaar viert BJ Baartmans zijn twintigjarig jubileum als singer-songwriter. Een feestje dat de veelkunner uit het Nederlandse Boxmeer natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Bij wijze van presentje voor zichzelf en zijn talrijke fans verschijnt zo binnenkort al ’s mans nieuwe album “Verzamelaar”. Een titel die als vlag prima zijn lading dekt, zo blijkt al snel. Het gaat bij de dertien nummers erop immers om materiaal dat door de jaren heen om de één of andere reden z’n weg richting Baartmans’ reguliere albums niet wist te vinden.​

YORICK VAN NORDEN
zaterdag ​​20 oktober ??.00 uur

MAURICE VAN HOEK
zaterdag ​​24 november 15.30 uur