0 product(en) in winkelwagen

2e ​HANDS INKOOP

Meer info

 

​ARTIEST VAN DE MAAND
BRUCE SPRINGSTEEN


meer info

 

aanbevolen PODCASTS

 


Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.

instores

Eva de Roovere
zaterdag 24 aug. 15.00 uur

The Slow Show
zaterdag 31 aug. 12.00 uur

I am oak
zaterdag 7 sept. 13.00 uur

meer info

Live in de winkel

live bij Sounds

deze optredens zijn altijd gratis te bezoeken

EVA DE ROOVERE
zaterdag 24 aug 15.00 uur

 

Met haar zesde album La Loba is Eva De Roovere terug bij haar oorspronkelijke folkroots. Ooit was zij zangeres van de Vlaamse folkformatie Kadril. In 2009 scoorde ze een enorme hit met het nummer Slaap Lekker (Fantastiq Toch), samen met Diggy Dex, die hier ook nog op een nummer meespeelt (Wild Kind). Voor La Loba schreef Eva de muziek en werkte ze met o.m Aurelie Dorzee en Michel Bisceglia. Het is een ingetogen plaat geworden met naast het titelnummer La Loba een aantal tekstueel en muzikaal evenwichtige songs met als uitschieters Een Stad In De Woestijn, Gewichtloosheid en het bijzonder fraaie melancholieke Slaapwandelaars. La Loba staat voor de 'ontembare vrouw' en ook voor 'moeder aarde' waar we zuinig mee moeten zijn. Eva De Roovere bewijst zichzelf opnieuw met een ongecompliceerd, maar rijk geluid met een hoofdrol voor de piano.

Celebrating 35 years of music and beyond ...   31 augustus

 

Celebrating 35 years of music since 1984 and beyond.......
Tijd om stil te staan bij deze mijlpaal.
In 1984 was Bo Diddley erbij.

Nu trappen we af met THE SLOW SHOW om 12.00 uur.
De band speelt mooie pastorale langzame indiepop rond herfstige dichtregels van de mompelzanger Goodwi en heeft dan net een nieuw album uit LUST AND LEARN.De rest van het programma volgt zo gauw mogelijk......

 

 

 

I AM OAK
zaterdag 7 september 13.00 uur

 

De muziek van I AM OAK, de band van Utrechtenaar Thijs Kuijken,  is overwegend akoestisch en contemplatief. Om I Am Oak wat opnieuw uit te vinden werden de songs geschreven op piano, die dan ook een prominente rol heeft op het album. Lang gerekte en tijd nemende songs vullen Osmosis, met een boeiend resultaat.
Recensent mania : Luc van Gaans