0 product(en) in winkelwagen

2e ​HANDS INKOOP

Meer info

 

​ARTIEST VAN DE MAAND
THE CURE


meer info

 

aanbevolen PODCASTS

 


Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.

instores


NIKS NIEJS
zaterdag 21 sept. 15.30 uur

KWANTE HIPPE
zaterdag 2 nov. 14.00 uur

AFRIKA MAMAS
zaterdag 16 nov. 15.00 uur

meer info

Live in de winkel

live bij Sounds

deze optredens zijn altijd gratis te bezoeken

Niks Niejs (Limburgs dialekt band)
zaterdag 21 september 15.30 uur

Niks Niejs kump oet Venlo en is 'n erg leuk en gezellig dialekbandje. Wies zoeëwiet niks niets ónder de zón, zoels se zegge. Want tóffe bandjes: die zien d'r nogal waat in Venlo. Toch haet deze swingende band zich binne de kortste kiere op de dialekmeziekkaart gezat. De hiere speule nao eige zegge rock ’n joeks: rock ’n roll in 'n Venloos jeske en Venlose meziek in 'n rock ’n roll-jeske. En weej hebbe döbbelgood niets: Niks Niejs speult maar leefs twieë maol tiedes de Nach. Iers ’s middaags beej 't jubilerende muziekwalhalla Sounds en daonao ’s aoves beej Klup 077. Eine aanraojer, zoeë vinde weej. Want zoeë as de Drekskaters oeëts al zónge: rok en rool duit ’t gans!

Kwante Hippe
zaterdag 2 november 14.00 uur

 

Kwante Hippe verzorgt een instore ter promotie van de nieuwe cd Noow ik wakkker bin

Afrika Mamas
zaterdag 16 november 15.00 uurTekst RUUD SIEBONS
Eindelijk, na lang wachten toeren de Afrika Mamas de hele maand november in Duitsland. En zoals U ziet komen ze zelfs even naar Nederland om hun laatste cd Iphupho te promoten. Dus wees erbij! Natuurlijk worden aangeschafte cd's gesigneerd.

Een klein stukje geschiedenis. IK neem U mee terug naar mei 2015, toen ik in aanraking kwam voor de eerste keer met de muziek van de Afrika Mamas. Ik was zo verrast, dat ik meteen vroeg naar hun cd. Wat bleek, alle nummers voor een cd lagen klaar, maar helaas kregen de Afrika Mamas hun muziek niet op een label. Van mijn kant uit met een wilde gok heb ik toen de muziek gestuurd naar ARC-Music. En eigenlijk per direct was er interesse om deze muziek uit te geven. En zo kwam hun eerste cd begin 2016 uit onder de titel van de groep Afrika Mamas. Al snel dat jaar kwam de beslissing om een tweede cd wereldwijd uit te brengen. En deze kwam begin 2018 uit. Alle correspondentie tussen Afrika Mamas, het hele team van ARC Music en mezelf ging digitaal. Kortom alle drie de partijen hebben elkaar nog nooit inlevende lijve gezien. Daarom ben ik ontzettend blij met Percy Yip Tong, die het mogelijk maakte voor de Afrika Mamas om de hele maand november in Duitsland, België en natuurlijk met hun In-Store concert bij Sounds Venlo, ook in Nederland op te treden. Eindelijk kunnen we ze ontmoeten, de power ladies uit Durban en Johannesburg. De Afrika Mamas.