0 product(en) in winkelwagen

Live in de winkel

live bij Sounds

deze optredens zijn altijd gratis te bezoeken

The ​Maureens    
Zaterdag 23 februari ​15.30 uur

De Utrechtse band The Maureens presenteert hun derde album Something InThe Air.
Het viertal (toen nog zestal) debuteerde in 2013 met een zelfgetitelde plaat vol fraai meerstemmig gezongen powerpop in de stijl van Big Star, Nada Surf en The Posies. Met het tweede album Bang The Drum vergaarden The Maureens nog meer fans in binnen- en buitenland, maar toen de helft van de band ermee ophield, moesten ze zichzelf opnieuw uitvinden.
Dat dat gelukt is, is te horen aan de singles van Something In The Air die al uit zijn.​

Mercy John
Zaterdag 16 maart 15.00 uur

Mercy John presenteert zijn tweede gloednieuwe album LET IT GO EASY
Zijn debuut This ain't New York uit 2017 kreeg hele goede recensies binnen de americana scene.
John heeft een lichte en mooie zangstem en zijn composities zijn - ondanks invloeden van Tom Petty, Bruce Springsteen en Ryan Adams - origineel en steken goed in elkaar.

Brian Chartrand Trio
Zaterdag 23 maart 14.00 uur

Het trio van de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist Brian Chartrand (The Sweet Remains), komt terug naar Nederland voor een reeks concerten. Na een aantal succesvolle Europese tours en met meer dan 30 miljoen views op Spotify, heeft de band een loyale aanhang, zowel in de VS als in Europa.

De muziek van het BRIAN CHARTRAND TRIO is een verfrissende mix van de West Coast sound en Folk Rock. Tijdens deze tour zal voornamelijk het eigen werk van Brian Chartrand en zijn band The Sweet Remains centraal staan. Voor liefhebbers van akoestische muziek en loepzuivere meerstemmige zang is dit trio een lust voor het oor. De muziek laat zich het best vergelijken met de stijl van John Mayer, The Eagles, Venice en Crosby,Stills & Nash.

Dennis Kolen
Zaterdag 30 maart 15.30 uur

 

Dennis verzorgt een instore optreden ter promotie van zijn nieuwe cd FAITHFUL DAYS

Bertolf
Zaterdag 6 april 15.00 uur

 

Bertof verzorgt een instore optreden ter promotie van zijn nieuwe album BIG SHADOWS OF SMALL THINGS.

Iris Penning
Zaterdag 20 april 16.00 uur

 

Iris verzorgt een instore optreden ter promotie van haar nieuwe album LIEVER VIEZE VOETEN

Iris Penning (1993) maakt Poëtische Pop. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en in poppodia door heel Nederland en België, ze deelde het podium met Spinvis en bracht twee platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia. Met Gabriël Peeters dook ze de studio in om een nieuwe klank te geven aan haar muziek. Met akoestische gitaar, haar loepzuivere stem, piano, cello, een paar duetten en bij een enkel lied een altsaxofoon geeft zij weer haar eigen, karakteristieke draai aan haar muziek. En zoals altijd ligt de nadruk op de tekst.