Album van de week

Big Special - Postindustrial hometown blues
Joe Hicklin is een stadsdichter, de nachtburgemeester van Birmingham en vooral de intense gesproken woord rappende, croonende, schreeuwende zanger van het Big Special duo (zijn maat Callum Maloney op drum). Hier broeit iets wat langzaamaan tot ontploffing dreigt te komen.
CD  -  LP (wit)  -  LP (zwart)

Vergeten klassieker

Q65 - The live we live
Anthology 1965-2000 

Een prachtige box van de legendarische Nederlandse bluesband. 11 CD's met maar liefst 177 tracks incl. de originele mono versies, nog niet eerder uitgegeven tracks en een hardcover boek met heel veel foto's.

Vinyl van de week

Componist-producer Daniel Rosenfeld alias C418 is het meest bekend om zijn Rosenfeld’s soundtracks voor videogame Minecraft. Zijn elektronische pop patronen, neoklassieke dreamscapes en uitgeklede ambient zijn dan ook befaamd.
Denk aan Brian Eno, Ryuichi Sakamoto, Erik Satie, Nils Frahm.

 

Beide Pinksterdagen 19 en 20 mei is onze winkel open van 12.00 tot 17.00 uur / Pfingsten beiden Tagen geöffnet

DE grote releases deze week
 
SOUNDS GREAT
LP € 26,99
CD  -  LP (zwart)  

World

Explosieve bluesriffs, die meteen je aandacht opeisen,in combi met de bezwerende Nigeriaanse teksten is het alsof de duivel in zijn vingertoppen zit. Dé rockster van de Sahara Ahmoudou Madassane gunt ons
geen seconde rust.
LP € 36,99
CD  

Postpunk
 
De let the music do the talking filosofie van Shellac werkt al dertig jaar. Geen radio- en perspromotie, geen advertenties, geen recensie exemplaren voor journalisten of streamings. Dit is hun zesde hi-quality analoge album.
CD € 18,99
LP (zwart)  

Chamberpop 
Jinte Deprez begon aan zijn tweede soloalbum, onder de naam J. Bernardt (Balthazar), met een levendig beeld in zijn hoofd: “De hoofdpersoon is een John Lennon-wannabe die Twin Peaks wil spelen.
 
Prog. rock nieuw
 
Heavy nieuw
 
Nieuwe albums
 
Nieuw en opnieuw op vinyl
 
JAZZ nieuw en opnieuw op vinyl
 

Dé platenwinkel voor muziekliefhebbers!

Parade 66, 5911 CE Venlo
Bekijk op maps

Tel: 077-3510625
Mail: [email protected]
Openingstijden