Gewijzigde openingstijden

Zondag 24 maart zijn we gesloten i.v.m de Venloop in de binnenstad van Venlo.
De wekelijkse donderdag koopavond komt vanaf heden te vervallen.

Album van de week

Library Card - Nothing interesting
Snel oprukkende Rotterdamse postpunk band. Expressief en uitgedacht, schurend en melodieus, explosief en introvert.
CD  -  LP (psychedelisch groen)

Vergeten klassieker

Status Quo - The Early Years (1996-1969) 
Deze collectie bevat nummers uit de psychedelische-pre-Quo-dagen, evenals de eerste twee Status Quo-albums geremasterd in mono en stereo. Natuurlijk met het onvergetelijk "Pictures of matchstick men".
5-CD

Vinyl van de week

Coil - Moon's milk (in four phases)
Industrial/experimental band uit London met een suite van vier EP's die Coil in 1998 seizoensmatig uitbracht via hun eigen Eskaton-afdruk. Een cruciaal hoogtepunt in de discografie van de band.
3-LP (transparant)  -  3-LP (zwart)  -  2-CD  

AC/DC 50th anniversary

Een feestje waard!
Een grote worp vinyl om dit heuglijke feit te vieren en een gratis t-shirt actie! Pre-order één of meer van de gekleurde versies en je doet automatisch mee om kans te maken op een van de DUTCH AC/DC t-shirts.

SOUNDS GREAT
LP € 32,99
CD 

Indie 
Solodebuut van Canadese indie grootheid. Vooral bekend van Wolf Parade en Handsome Furs. Zijn gevoel voor catchy rock met smeuïge synthesizersaus roept herinneringen op aan David Bowie.
LP € 26,99
CD  

Folk  
De nieuwste fase in de ontwikkeling van zijn muziek, van de wortels in traditionele volksliederen tot een nieuwe manier om deze oude liedjes voor te stellen en uit te voeren, waardoor ze relevant worden voor een modern publiek.
LP € 26,99
CD  

Roots 

Wat een stem, wat een gitariste! Tien eigen nummers van deze Nederlandse artiest in een eigen stijl die op organische wijze van blues, soul, country en ballads een prachtig geheel maken.
 
SOUNDS GREAT psyche / stoner
2-LP € 34,99
2-CD   

Band rond gitarist Chad Ubovich van Fuzz. Deze plaat uit 2017 is lang in de vergetelheid gebleven. Trefwoorden: Blue Cheer, Iggy Pop, psychedelica, alternatieve Britpop en rock.
2-LP € 49,99
CD  

Nieuw Noors wonderkwartet. De leden van Full Earth komen uit het noorden van Noorwegen, maar de ex-leden van Kanaan en Motorpsycho.
LP € 29,99
CD  

Deze Amerikaanse multi-instrumentalist is lid van Fuzz en Ty Segall’s Freedom Band. "Love songs for the apocalypse" noemt hij zelf de nummers op zijn soloalbum.
 
SOUNDS GREAT jazz
LP € 25,99
CD  

Originele songs gebaseerd op poëzie van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar/dichter/activist Lebogang Mashile. En wat heeft ze een prachtige stem.
CD € 17,99
LP  

Voormalige Fugazi-leden Joe Lally en Brendan Canty vormden in 2016 de Messthetics met gitarist Anthony Pirog. Nu hebben ze hun krachten gebundeld met jazzsaxofonist James Brandon.
CD € 16,99
LP (transparant)  -  LP (zwart)  

Verbluffend debuut van deze hamerpercussionist en dichter uit Philadelphia. Met de kenmerkende synth- en soulproductie van Eraserhood Sound is Axis of Time een oogverblindende mix van jazz, zeldzame groove, funk, soul en r&b.
 
Reïssues highlights
 
Roots nieuw
 
JAZZ legendes
 
Prog. rock nieuw
 
PUNK nieuw
 
Heavy nieuw
 
Nieuwe albums
 
Nieuw en opnieuw op vinyl
2-LP € 36,99
CD  

Darkambient pionier en dronelegende.
LP € 34,99
Soul album uit 1986
 

Dé platenwinkel voor muziekliefhebbers!

Parade 66, 5911 CE Venlo
Bekijk op maps

Tel: 077-3510625
Mail: [email protected]
Openingstijden