Album van de week

Amen Dunes - Death jokes 
Drie jaar schaafde Damon McMahon een zijn nieuwe album. De ervaren indiesongwriter wilde een nieuwe weg inslaan en zijn publiek niet alleen behagen, hij wil ze verrassen en aan het denken krijgen. Check it out!
CD  -  2-LP (transparant groen) 

Vergeten klassieker

Keane - Hopes and fears  
Voor Keane was Hopes And Fears wat Ten voor Pearl Jam is: een debuutalbum dat niet meer zou worden overtroffen en een dusdanig daverend startschot, dat een langdurig en succesvol voortbestaan was gegarandeerd.
Deluxe 20th anniversary editions met B-sides, rarities, demo's én een nog niet eerder uitgebracht song "Love actually".
3-CD  -  2-LP (coloured)

Vinyl van de week

Sam Cooke's SAR Records story 1959-1965 
Mooi overzicht van het label dat Sam Cooke mede oprichtte en het merendeel van de platen produceerde. Baanbrekende artiesten als The Soul Stirrers, Johnnie Taylor, Billy Preston en de groep van Bobby Womack, The Valentinos, staan erop - naast Sam zelf natuurlijk.
4-LP box  

SOUNDS GREAT roots
CD € 16,99
LP (zwart)  

Folk 
Complexe folk uit Montreal. De meeste songs zijn eigen composities, gezongen in het Engels en het Frans. Net als Leonard Cohen is Gendron in staat om haar serieuze toon en de overheersende duisternis heel subtiel, krachtig en toch licht te houden. Vashti Bunyan meets Nico.
Tip van Geert!
CD € 16,99
LP (zwart)  

Singer songwriter

Deze verzameling van tien nummers, met gasten zoals Allison Russell, Aoife O'Donovan en Taj Mahal, toont Katers licht bijtende, actuele songwriting en behendige arrangeerkunsten.
Tip van Marlies!
CD € 16,99
LP (blauw)  

Singer songwriter 
Het album, een suggestieve verzameling originele liefdesliedjes, combineert vrolijke oorwurmen met melancholische ballads, Ft. Tony Dekker (Great Lake Swimmers)
Tip van Natassja!
 
SOUNDS GREAT indie
LP € 39,99
Douglas mengt met zijn verrassende stem, electronica, klassiek, kamerpop, folk en avant-garde tot een originele eigen stijl. Niet voor niets werkte hij al samen met grootheden als Nils Frahm en Oloafur Arnalds.
LP € 32,99
CD  

Misschien wel de meest dansbare indie/postpunkband van het Verenigd Koninkrijk (Leeds).  Puur pop vuur, splinterige gitaren, vlijmscherpe teksten en pakkende zang.
Denk aan B52's en bijvoorbeeld Gang of Four.
 
Heavy nieuw
CD € 18,99
LP (zwart)  

Frontman Living Colours met nieuwe rockband.
 
Nieuwe albums
 
Nieuw en opnieuw op vinyl
 
JAZZ reíssues op vinyl
 
Reïssues op cd van The Opposites
 

Dé platenwinkel voor muziekliefhebbers!

Parade 66, 5911 CE Venlo
Bekijk op maps

Tel: 077-3510625
Mail: [email protected]
Openingstijden