Album van de week

Hermanos Gutiérrez - Sonido Cosmico 
Diep, oneindig en spiritueel: het nieuwe album is een odyssee door weelderige muzikale soundscapes, doordrenkt met de soulvolle erfenis van Hermanos Gutiérrez, en kunstig geproduceerd door Dan Auerbach.
CD  -  LP (zwart)  

Vergeten klassieker

Little Feat - Feats don't fail me now
Vierde in een reeks van alsmaar beter wordende albums van een van de beste US bands ever! Tevens het laatste waar de 1n 1979 overleden zanger/gitarist Lowell George volledig aan meewerkte.
3-CD  -  2-LP (zwart)  deluxe releases met veel extras erop

Vinyl van de week

Leon Bridges & Pastor T.I. Barrett - Like a ship
Een prachtige versie van de 50 jaar oude gospel soul klassieker ‘Like A Ship’ van Pastor T.L. Barrett. Op de b-kant uiteraard het Pastor origineel.
7" inch 

Niek's Americana tip!

Steve Dawson - Ghosts
Een intiem album dat de ene keer soulvol klinkt en de andere keer de folky / country kant op gaat. En Ghosts illustreert meer dan ooit de schromelijk onderschatte status van Dawson als singer songwriter.
CD  -  LP (zwart)

SOUNDS GREAT
LP € 29,99
CD  

Psychedelic / pop
Een super openhartig album, productieconcessies lappen ze aan hun laars. Het is een speelse soundscape, een experimenteel broddelwerk in de meest positieve zin.
2-LP € 36,99
CD  -  2-LP (zwart)  

Experimenteel

In de tachtig inmiddels daagt Cale (Velvet Underground) met dit 18de studioalbum als soloartiest nog altijd de wereld en zichzelf uit.
2-LP € 36,99
CD  -  2-LP (zwart)  

Pop 
John Grant bewijst dat het avontuur opzoeken wederom de spannendste en mooiste muziek kan opleveren. De keuze voor producer Ivor Guest is een uitstekende gebleken.
Tip van Marlies!

LP € 26,99
CD  -  LP (zwart)  

Punk (nederlandstalig)  
Het Amsterdamse punk-kwartet, onder leiding van de charismatische Ray Fuego, is terug met een nieuwe plaat. Vooral weer een retestrak punk-album waar genoeg op te ontdekken is.
2-LP € 44,99
CD  

Americana-noir
Davis is een multi-instrumentalist en songwriter uit Louisville, Kentucky. Zijn Americana-noir soundwaves zijn van onberispelijke kwaliteit. Denk aan Bill Callahan, Lambchop en Cass McCombs
LP € 26,99
CD  -  LP (zwart)  

Dreampop / poetry

Het duo bestaande uit zanger, songwriter, acteur en regisseur Samantha Morton, en muziekproducent en kunstenaar Richard Russell brengt op dit debuutalbum een bBiografische broeierige, poëtische reeks liedjes, vervat in een verontrustende, rauwe muzikale vertelling.
 

De drie albums van de legendarische postpunk band THE ONLY ONES eindelijk weer verkrijgbaar op vinyl.

 
Nederlandstalig nieuw en opnieuw
 
Blues nieuw
 
Prog. rock nieuw
2-LP € 49,99
4-CD boxje  -  CD  

30th anniversary editions
 
Roots nieuw
 
Heavy nieuw
 
Nieuwe albums
LP € 26,99
CD   pop
LP € 42,99
CD    jazz
LP € 26,99
2-CD 

Voormalige Belle & Sebastian zangeres
 
Nieuw en opnieuw op vinyl
 
WHITE LIES reïssues
 

Dé platenwinkel voor muziekliefhebbers!

Parade 66, 5911 CE Venlo
Bekijk op maps

Tel: 077-3510625
Mail: [email protected]
Openingstijden