Verzendkosten

Verzendkosten

Binnenland
Voor het verzenden van cd's en dvd's brengen wij alleen bij bestellingen onder € 35,-, € 4,00 verzendkosten in rekening.
Voor het verzenden van lp's, boeken en cd boxjes (vanaf 6 cd's en meer) brengen wij alleen bij bestellingen onder € 50,-, € 6,00 verzendkosten in rekening.

Bestellingen (cd's/dvd's) met een afleveradres in Nederland worden zo snel mogelijk verzonden. Wanneer een product op voorraad is, versturen we de bestelling direct. Wanneer een product een langere levertijd heeft en onderdeel is van een grotere bestelling proberen we zoveel mogelijk te combineren.

Heb je meerdere vinyl producten besteld? Dan versturen we de bestelling wanneer deze compleet is in 1 pakket. Dit in verband met de hogere verzendkosten voor vinyl.

Levertijd:
De opgegeven levertijden zijn altijd een indicatie. Het kan uiteraard voorkomen dat het uiteindelijk iets langer duurt voordat een bestelling binnenkomt.
Vooral het bijpersen van vinyl producten is momenteel mondiaal problematisch. Houd dus rekening met langere levertijden. Wijken de levertijden af dan krijgt u altijd via mail bericht over de vermoedelijke juiste levertijden.


Europa/ Europe
The fee to deliver your order in Europe depends on the country you want us to ship to.

- Vinyl or cd's every single order € 10,- to Germany and Belgium..

- Vinyl or cd's every single order € 15,- to France, Uk and Luxemburg.

- Vinyl or cd's every single order € 23,- to all other countries.

Orders with more than one item will be send when the order is complete.

Wereld/World (outside Europe):

For every single purchase we charge € 27,- shipping costs.

Orders with more than one item will be send when the order is complete.

Delivery:
The given delivery periods are always an indication. It can of course occur that a delivery lasts a little longer than the indicated period.