0 product(en) in winkelwagen

Record Store Day 2020Beste mensen! 
Komende zaterdag is de laatste Record Store Day drop. 

We nodigen je graag uit langs te komen.

1. Open om 9.00 uur.
2. Toegang op basis van volgorde aankomst bij de winkeldeur.
3. Wij bepalen wanneer het aantal mensen een maximum heeft bereikt.
4. Één exemplaar per titel per persoon.
5. Wees zuinig op jezelf en op een ander, houd dus afstand van elkaar, ook buiten de winkel in de rij. 

In de loop van het weekend, waarschijnlijk zondagochtend, zullen de overgebleven titels via onze site te vinden en te bestellen zijn, niet eerder. 

HIER op de site van Record Store Day NL vind je een overzicht van de RSD releases. 

We hebben nog genoeg RSD tassen en platenbonnen.

Platenbon Cadeau! 

Om je te bedanken voor je aankoop, krijg je een kaartje met daarop een unieke Platenboncode t.w.v. € 5. Iedere keer dat je tussen 29 augustus en 28 november weer een aankoop doet van minimaal € 19,99 krijg je weer zo'n Platenboncode. In totaal kun je 4 Platenboncodes sparen, voor een maximaal tegoed van € 20!

 


Graag tot zaterdag!!

Grenswerk Recordings zijn de opnames die gemaakt zijn tijdens het vijfjarig bestaan van Poppodium Grenswerk. Vier topacts uit de regio namen op zondag 20 oktober 2019 live in de zaal een aantal nummers op met publiek. Het gaat om de volgende artiesten: Blackbird, Baer Traa, Heavenly Heroes en Ragtime Rumours.

Grenswerk Recordings is een project waarbij acts uit de regio de mogelijkheid krijgen in een uurtje opnametijd twee nummers vast te leggen, live in de studio. De nummers zijn uitgebracht als live-video’s in samenwerking met het online-platform 27 Tapes. Deze video’s verschenen via de social media van de artiesten en Grenswerk. Nu verschijnt een 12” vinyl-lp met alle acht de nummers. De opnames vonden plaats onder leiding van producer Wouter Budé van de Moon Music Studios in Maasbracht.

Het team van Grenswerk heeft voor Grenswerk Recordings zorgvuldig vier regionale topacts uitgekozen. Blackbird is het project van frontvrouw Merel Koman uit Kessel. Zij brak door met een aantal countrypop-singles die niet van de radio weg te slaan zijn. Ze stond al met veel succes in Grenswerk en op Zomerparkfeest.

Baer Traa is het Venlose wonderkind dat de afgelopen tijd mocht ruiken aan nationaal succes. Gerard Ekdom (Radio 2) is fan en draait zijn singles veelvuldig, en terecht.

Derde act die deelneemt is Ragtime Rumours uit Reuver: een band die zich geheel op eigen kracht op zowat alle belangrijke bluesfestivals wist te spelen met hun aanstekelijke mix van gypsy-swing, ragtime en honky-tonk. Ze presenteerden onlangs nog hun nieuwe album ‘Abandon Ship’ in een uitverkocht Grenswerk.

Tot slot deed Heavenly Heroes mee aan het project, een Venlose band die bol staat van de ervaring en de afgelopen jaren een aantal prachtige rocknummers maakte.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores