0 product(en) in winkelwagen

Singles Only Club

SINGLES ONLY CLUB = vier keer per jaar een exclusieve 7”-single
Grenswerk en Sounds starten exclusieve vinylclub.....

Samen met Poppodium Grenswerk starten we de SINGLES ONLY CLUB.
Vier keer per jaar brengen we een single (vinyl only) uit met exclusieve muziek.
We gaan op zoek naar jonge acts, uit de directe regio maar zeker ook daarbuiten en live-opnames uit Grenswerk is een mogelijkheid.

Lijkt je dit wat?
Je kunt lid worden van de SINGLES ONLY CLUB!
Vier keer per jaar wordt de single opgestuurd, afhalen kan natuurlijk ook en is goedkoper voor je. De 7" inch singles zijn verder ook los te koop in onze winkel, online op www.sounds-venlo.nl en in het Grenswerk eetcafé. Bovendien verkopen de betreffende artiesten de single tijdens optredens.

De kosten van het lidmaatschap: 25 euro voor vier singles (ophalen bij Sounds) 35 euro voor vier singles (thuisgestuurd).
De singles kosten 7 euro per stuk.  
Lid worden van de club kan door het machtigingsformulier in te vullen verkrijgbaar in onze winkel en online via de website van Grenswerk.

 

De ​tweede release is van de band KOBLENZ en wordt gepresenteerd ​op 25 juni in Poppodium Grenswerk Venlo. 
De Utrechts/Venlose band maakt noisy indierock en zet meteen hoog in. Stuiterend als Dinosaur Jr., dan weer bedachtzaam en fluïde als dEUS in hun betere jaren. Gitaar-erupties, dwarse arrangementen en donkere electronica vechten om voorrang. Hi-fi met een lo-fi attitude. Songs zo groot als het leven zelf. Over existentieel ongemak, vertrek en terugkeer, val en triomf.
KOBLENZ. In Venlo rechtsaf, Duitsland in op weg naar zon, sneeuw of goedkope wodka. De naam van een stad, afgeleid van confluentes: samenvloeien in het Latijn. Van twee werelden, van twee bands. Het Utrechtse Woods on Fire aangevuld met frontman Peter Beeker van Ongenode Gaste uit Venlo.

De eerste release is van de Limburgse band GRAEF en is gepresenteerd tijdens Record Store Day op 22 april 2017, HET event waar wereldwijd de platenzaken en het vinyl centraal staan. 
GRAEF is een nieuwe Limburgse postrock band die afgelopen januari in de Moon Studios in Maasbracht twee nieuwe nummers opnam met blazers en een strijkersensemble. De nummers worden alleen op deze single uitgebracht. De band heeft inmiddels getekend bij V2 Records en deze release wordt ondersteund door online-platform 27Tapes.