0 product(en) in winkelwagen

Singles Only Club

SINGLES ONLY CLUB = vier keer per jaar een exclusieve 7”-single
Grenswerk en Sounds starten exclusieve vinylclub.....

Yes, dreams come true. We beginnen een platenmaatschappij!
Samen met Poppodium Grenswerk starten we de SINGLES ONLY CLUB, onze eigen imprint voor vinyl fans.
Vier keer per jaar brengen we een single (vinyl only) uit met exclusieve muziek. Leden van de club krijgen de 7”  thuisgestuurd of kunnen deze bij ons afhalen.
We gaan op zoek naar jonge acts, uit de directe regio maar zeker ook daarbuiten en live-opnames uit Grenswerk is een mogelijkheid.

De eerste release is van de Limburgse band GRAEF en wordt gepresenteerd tijdens Record Store Day op 22 april, HET event waar wereldwijd de platenzaken en het vinyl centraal staan. 
GRAEF is een nieuwe Limburgse postrock band die afgelopen januari in de Moon Studios in Maasbracht twee nieuwe nummers opnam met blazers en een strijkersensemble. De nummers worden alleen op deze single uitgebracht. De band heeft inmiddels getekend bij V2 Records en deze release wordt ondersteund door online-platform 27Tapes.

Lijkt je dit wat?
Je kunt lid worden van de SINGLES ONLY CLUB! Dan wordt vier keer per jaar de single opgestuurd, afhalen kan natuurlijk ook en is goedkoper voor je. De singles zijn verder ook los te koop in onze winkel, online op www.sounds-venlo.nl en in het Grenswerk eetcafé. Bovendien verkopen de betreffende artiesten de single tijdens optredens.

De kosten van het lidmaatschap: 25 euro voor vier singles (ophalen bij Sounds) 35 euro voor vier singles (thuisgestuurd).
De singles kosten 7 euro per stuk.  
Lid worden van de club kan door het machtigingsformulier in te vullen verkrijgbaar in onze winkel en online via de website van Grenswerk.