0 product(en) in winkelwagen

specificaties

VAN WYCK - MOLTEN ROCK

Van Wyck

Molten Rock

EAN-code8719327128442
Type dragerCD (aantal 1)
Release datum15 november 2019
HerkomstNederland
Artikelcode4039215
LevertijdUit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen
€ 14,99

omschrijving


Molten Rock, het tweede album van de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck op Concerto Records.VanWyck, het alter ego van de Nederlandse singer-songwriter Christine Oele, dook in de eerste weken van 2018 op met het prachtige An Average Woman. Het debuut van VanWyck herinnerde aan de albums van de grote singer-songwriters uit de jaren 70 en behoorde in 2018 tot de beste albums in het genre, waardoor An Average Woman terecht opdook in flink wat jaarlijstjes. Bijna twee jaar na haar debuut is Christine Oele terug met een nieuw album. Molten Rock werd gemaakt met het team dat ook verantwoordelijk was voor het debuut van VanWyck en dat is een verstandig besluit. An Average Woman was immers niet alleen in vocaal opzicht een geweldig album, maar viel ook op door een zeer smaakvolle instrumentatie en productie. Op Molten Rock doet VanWyck er in alle opzichten nog een schepje bovenop. De songs op het album zijn nog wat tijdlozer, de instrumentatie is nog wat warmer en trefzekerder en Christine Oele is nog mooier gaan zingen. Het levert een album op dat met een beetje fantasie ook in de eerste helft van de jaren 70 gemaakt had kunnen worden in de heuvels rond Los Angeles en destijds met de besten mee had gekund. Ook in 2019 steekt VanWyck flink boven het maaiveld uit met een album dat zich steeds meer opdringt. En de rek is er nog lang niet uit.
Recensent mania: Erwin Zijleman

Band
Christien Oele: vocalen, akoestische gitaar
Reyer Zwart: bas, toetsen en gitaren
Marjolein van der Klauw: vocalen, akoestische gitaar
Sander Donkers: elektrische gitaar
Rowin Tettero: drums

tracklisting

Geen tracks gevonden..

meer van deze artiest

meer van Van Wyck 

cd's

1 CD's gevonden.

Van Wyck - Molten Rock€ 14,99

dvd's

0 DVD's gevonden.

lp's

1 LP's gevonden.

Van Wyck - Molten Rock€ 22,99

Run The Jewels - RTJ4
cd      2-lp (rose vinyl)
4-lp deluxe boxset  
     
Rapcrew deelt mokerslag uit!
Dit album is, meer dan de albums hiervoor, een reflectie van de tijd waar we in leven. Het activisme is slechts aankleding, versierd met woordkunst en lawaai.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang wekelijks info over nieuwe releases, speciale 'Sounds' tips, vergeten klassiekers, vinyl van de week, instores, aanbiedingen etc.

Emailadres:
Ok
   

2e HANDS INKOOP

Meer info

 

Aanbevolen PODCASTS

 

Restaurant BIJ DE BUREN in onze winkel.instores